Pegg Busma, namens mevrouw E. Callie, Arnhem
"De mensen achter de Senioren Verhuisservice, Christa en Edward, zijn zeer vakbekwaam en leggen hart en ziel in hun werk. Het ontruimen van een appartement en het afvoeren van inboedel zijn niet de leukste zaken. Daarnaast is ook een verhuizing en het opnieuw inruimen een enorme last.
Activiteiten die ik zelf niet kon doen. Zij hebben mij geweldig geholpen, maatwerk met een glimlach! Praktisch alle denkbare klussen waren bespreekbaar. Van een wandje verven tot het verwijderen van vloerbedekking. Ik kan eenieder dan ook de Senioren Verhuisservice aanraden!"

De heer P.J. van Kouwen, Arnhem
"Ik ben snel en uitstekend verhuisd van mijn appartement naar Insula Dei. Ook mijn oude appartement is keurig netjes door hen opgeleverd. Ik ben erg content met hun diensten".

Mevrouw L.W. Mokkink, Zutphen
"Toen mijn zwager overleed, hebben wij Senioren Verhuisservice Gelderland ingeschakeld om zijn woning te ontruimen. Voor ons als naaste familie waren wij natuurlijk meer bezig met het regelen van de begrafenis en ons verdriet. Gelukkig dat zij zeer snel en netjes de woning, in samenspraak met de woningcorporatie, hebben achtergelaten. En ook de buren hadden weinig tot geen last van alles".

José Verhoeven, WMO Consulente
"Ik was werkzaam als consultant sociale zekerheid op de afdeling Wmo in een gemeente in Gelderland. Uit hoofde van die functie was ik al enkele weken op zoek naar mogelijkheden om 2 cliënten die niet beschikte over enig netwerk of familie te kunnen laten verhuizen. Beiden waren ze lichamelijk en geestelijk niet in staat om aan de verhuizing te kunnen bijdragen. Tijdens mijn zoektocht naar hulp hiervoor werd ik door een collega getipt over Senioren Verhuisservice Gelderland. Dit was dé oplossing voor het probleem waar ik al enkele weken mee liep te stoeien".

Mevrouw M.J. Felperlaan, Doesburg
"Een dijk van een initiatief voor mensen die zelf hun verhuizing niet kunnen regelen en/of uitvoeren. Mijn kinderen wonen aan de andere kant van Nederland en hadden eigenlijk geen tijd om te helpen."

An van der Sluijs, Doetinchem
"Je wilt verhuizen, maar wie o wie komt je helpen? Een goede tip!  Neem contact op met Edward van de Senioren Verhuisservice in Doesburg. En laat het allemaal gebeuren. Heb ik óók gedaan en ik heb er géén spijt van!"
REFERENTIES

© Senioren Verhuisservice Gelderland - Ontwerp: 8ONTWERP - Tekst: KEESOM tekstontwerp